derby ikväll

godmorgon! har sovit as dåligt inatt, vaknade typ 10 gånger så nu är jag trött! men med en latte och knäckebröd så löste sig allt. dagens planer är alltså att jag först ska göra en powerpoint presentation om nacka kyrkas miljöarbete sen så ska jag och amanda åka till stan och då tänkte jag åka till hammarbyshopen och handla någon tröja att ha på derbyt ikväll :). men nu ska jag packa väskan och sen gå till bussen.


förlåt frida för bilden ^^. den är tagen för 1 år sen innan ett derby.

min helg

tjoflöjt! helgen har varit supermysig verkligen. i fredags kollade jag på min älsklings match med diverse vänner och efter det gick vi och åt sushi, köpte ben & jerry's och hyrde arn och american pie - naked mile. jag somnade efter 10 minuter in i american pie men arn kan jag helt klart rekommendera till dom antagligen 2 personerna som inte sett den. i lördags åkte jag och älsk till gamla stan och åt lunch och köpte glass och på kvällen åt vi middag hemma hos min mormor och jag fick det bekräftat att min familj inte riktigt är som alla andra. idag så åkte älskling imorse för att träffa sin farmor så jag åkte med min mamma och bror till sickla för att köpa jeans till bror och då hittade jag även ett par grymt snygga nudie jeans till mig själv som jag hade planer på att köpa och på kvällen så åt släkten middag på restaurang J i nacka strand, super mys! imorgon så är det först skola och på kvällen derby :D jag ska dit med en massa vänner och är sjuuukt taggad på det! men nu så ska jag ringa älskling så hejdå!

080822

godmorgon! sitter och dricker latte och funderar på hur jag ska ha håret idag....platt,lockigt,utsläppt,flätor,uppsatt?! waah jag får panik! iallafall först idag ska jag,amanda, tobbe och phille intevjua en präst och efter det ska vi tillbaka till skolan och sammanfatta vad han har sagt, efter det ska vi till arkitektmuseet och kolla på en utställning om stadsplanering?! huh. i eftermiddag nån gång ska jag även ta mig till zinkensdamm där min söta pojkvän ska spela fotbollsmatch och efter det tror jag att vi ska ha myskväll och hyra film :) ha en bra dag.

hållbarutveckling

hejhej! dagen har varit väldigt slapp. började med att gå igenom vad vi ska göra i några dagar vilket var hållbar utveckling, OVÄNTAT....NOT! efter det lekte vi heta stolen och delades in i olika grupper. jag, amanda, tobias och philip ska imorgon klockan 10 gå och intervjua en präst i nacka kyrka, jiipiii! efter skolan så gick jag, amanda och josse till forum en stund och sen fikade jag med mamma och mormor. efter det har jag duktigt nog städat mitt rum och sorterat alla mina kläder :). så nu har jag det fint och rent. imorgon ska jag ha myskväll med älskling så det blir nog inte så mycket blogg då. men nu ska jag spela vidare betapet.

shoppingdag med A&J

hejhej! första skoldagen varade i ca 30 min, vi fick vårat schema för den här veckan och för resten av året. vi fick också en ny lärare som verkade aningen....speciell?!. efter skolan satt jag, josse och amanda i glaskorridoren hur länge som helst och där kom en kille i särklassen fram och frågade efter våra nummer, bäst var ändå amanda som hade sin mobil i handen och säger att hon inte har ngn ^^. efter det gick vi till forum där jag och josse fastnar på hm:s underklädes avdelning och vi upptäcke snabbt att båda är lika omständiga när det gäller underkläder så vi stod där med typ 5 par trosor var som vi skulle köpa men det slutade med att vi inte köpte något alls. sen åkte vi tre in till söder där jag köpte ett par skor på belle, en cardigan på gina tricot och ett par super söta spets string på hm. efter det åt vi på sandys och efter ett tag kom älsklingen min som inte ville shoppa så vi åkte hem till honom och åt middag. nu sitter jag och spelar betapet med älskling, frida och mille....det går väl sådär.

första skoldagen

god morgon! sitter här med knäckebröd och latte och försöker tänka positvit. igår när jag skulle gå och lägga mig fick jag ångest. det här är mitt sista år som man fortfarande kan känna sig som ett barn, sen helt plötsligt pluggar jag för att bli det jag vill jobba med i hela mitt liv :S. jag är ju iochförsig rätt så säker på vad jag vill bli så jag behöver ju egentligen bara kämpa för att uppnå poängen man ska ha för att komma in på restauranglinjen. men ändå, att lämna en klass jag ändå gått tsm men nästan hälften av dom sen i 3an känns väl lite tråkigt. men nu ska jag inte tänka på det utan att jag faktiskt har ett helt år kvar :). men nu ska jag dricka upp min latte och sen åka till skolan (huhu :'/) och efter skolan ska jag nog åka till eriksdalsbadet med lite folk.

saved

sitter och tittar på en film på trean som heter saved. den handlar om en kristen tjej som blir gravid och alla problemen som uppstår. jag har sett den förut så jag vet hur den slutar och det är absolut en film jag kan rekommendera att se. samtidigt som jag kollar på filmen spelar jag betapet, en typ av alfapet på internet mot björn och mille. jag skulle nog inte påstå att det går jätte bra för mig. men nu ska jag fortsätta med mitt tv tittande och betapet spelande.

stronger - kanye west


hörde precis den här låten på radio, blev lite smådeppig för låten förknippar jag med sommaren 07. det var nog den bästa sommaren i mitt liv. jag fick min första seriösa pojkvän, jag var på grönan i princip varje dag, jag bodde hemma hos min dåvarande? bästa vän frida! och det är det som gör mig ledsen, jag gjorde ett val som förendrade hela våran vänskap. för att ta allt från början så var jag och frida helt olika hela början av 7an. jag kommer verkligen ihåg hur jag tyckte att hon var as cool! hon vågade sticka ut, hon verkade ha det så kul och hon var omringad av roliga människor hela tiden. själv var jag rätt så blyg, osäker på mig själv och rent av deprimerad ständigt. jag och min vän amanda började vara på fritidsgården 2an där då också frida var. det tog inte lång tid innan jag och frida blev vänner. vi spenderade hela fredagarna med julle där och på donken visst det kanske inte låter superkul men det var det verkligen! med tiden förendrades jag väldigt mycket, helt plötsligt vågade jag saker och den mest drastiska förändringen med mig var nog att jag färgade mitt blonda hår mörkt, började sminka mig mer och började lyssna på annan musik. jag försökte helt enkelt vara som frida. jag hade aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. jag, frida och våra vänner gjorde roliga saker jämt. jag kunde verkligen berätta allt för henne och kände för första gången att jag hade en verkligen bästa vän. sen dess har allt förändrats, jag har förändrats, hon har förändrats och våran vänskap har förändrats. det är dels mitt fel, jag har kanske inte varit den perfekta vännen men jag gjorde ett val och det står jag för. på ett sätt känns det som att jag inte längre känner henne alls och på ett sätt känner jag att när vi är tillsammans så är det som förut, själva meningen med det här inlägget är att jag vill att hon ska veta att jag absolut inte har glömt våra tider och jag saknar henne nått så sjukt. jag älskar dig frida widlund<3

knäckebröd och latte

sitter hemma och har ångest för att skolan börjar imorgon! hela det här sommarlovet har varit grymt bra, har umgåtts med min älskling mycket och rest mycket men det ska bli skönt att få in rutinerna igen och att få 9an gjord så jag får välja det jag vill hålla på med! förutom att fundera över livets svåra frågor kollar jag på något meningslöst program på 3an och dricker latte och äter knäckebröd vilket är mitt nya beroende! jag äter knäckebröd precis hela tiden, det är så sjukt gott! nemen nu tänker jag inte tråka ut er mer utan istället försöka få tag på min älskling! puss på er.

lite om mig själv.

hejhej! det här är inte min första blogg utan jag har även en annan som jag hade tänkt att lägga ner nu när jag har den här. jag kanske ska berätta lite om mig själv, jag heter elin och är 15 år. jag går i klass 9a i ekliden, nacka. jag har en pojkvän som heter björn som jag snart har varit tsm med i 15 månader<3. jag tycker om att vara med B, träffa vänner, laga mat, baka och det är även det jag hade tänkt att jobba med när jag blir äldre. efter 9an hade jag tänkt att söka in på restaurang linjen. så nu vet ni det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0